Dela denna sida på:
FacebookTwitterLinkedInGoogle BookmarksMyspaceTumblrRedditGoogle ReaderDiggDeliciousBlinkListStumbleUpon

Om den här sidan

Jag avskyr spindlar. Jo, jag vet att är nyttodjur men det spelar ingen roll. Stora äckliga spindlar och jag passar inte ihop helt enkelt. De får gärna vara hur nyttiga de vill - utomhus, men hemma hos mig är de inte välkomna. Punkt slut.

Det var just därför som jag för några år sedan, när en stor spindel ramlade ner från taket på mig i duschen, som jag kände att nu är det nog. Nu är det krig. Jag började leta efter olika sätt att bli av med spindlar och testade att duscha citrusdoft i hörn, tvätta med grönsåpa och Klorin och en gång blandade jag till och med krossad vitlök med vatten och sprayade ner badrummet (luktade pyton i tre veckor). Men spindlarna - de var kvar. Jag köpte en elektronisk spindelskrämma som man sätter i vägguttaget - värdelöst.

Och så pratade jag med en kompis från USA.
Han bara skakade på huvudet åt mitt problem (Det finns inga farliga spindlar i Sverige menade han). Han har ju rätt i det . I Seattle där han bor finns det faktiskt en farlig spindel och de använder en särskilt spindelfälla som fungerar perfekt.

Jag beställde tio stycken direkt och han hade rätt. Sedan jag började använda spindelfällan ser jag inte en enda spindel hemma. Fantastiskt! De fastnar, jag slipper se dem och jag slänger fällorna en gång per år.

Och sedan tänkte jag att det finns säkert andra som inte gillar spindlar i Sverige
Du kanske har samma problem som jag hade. Du kanske också vill slippa bli överraskad av snabba husspindlar som springer över golvet i tvättstugan? Det var därför jag började importera den här lösningen. Den är för oss som tycker att spindlar är okej, bara man slipper ha dem hemma.

Läs mer om spindelfällan här och bli fri från spindlar hemma inom några veckor.

Hälsningar

Felix Ekberg